plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

VACATURE instructeur kunststoffen T2-campus Genk

26/09/2018

FUNCTIE

Als instructeur geef je opleidingen en workshops (theorie en praktijk) aan medewerkers van kunststofverwerkende bedrijven, werkzoekenden en studenten uit het TSO en BSO. Je onderhoudt de contacten met de bedrijven en detecteert de opleidingsnoden op de werkvloer. Je denkt eveneens actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en de ontwikkeling van cursusmateriaal. Samen met de coördinator run je het gloednieuwe Training Lab kunststoffen in de T2-campus te Genk.  Opleidingen op locatie en stagebezoeken behoren eveneens tot je takenpakket.

 

PROFIEL

  • Je hebt een hogere opleiding  genoten in een technische of chemische richting en/of beschikt over ervaring in de productie van een kunststofverwerkend bedrijf.
  • Je hebt een grondige algemene kennis van kunststoffen en kunststoffenverwerking.
  • Bij voorkeur heb je een goede praktische kennis van een extrusieproces
  • Een sterke pedagogische en didactische achtergrond is een pluspunt
  • Perfect Nederlandstalig.
  • Je kan  zowel zelfstandig als in team werken.

AANBOD

Je bent voltijds tewerkgesteld op de gloednieuwe T2-campus in Genk als instructeur/trainer/docent kunststoffen en kan gebruik maken van de nieuwste kunststofverwerkende machines. Je komt terecht in een  klein multidiciplinair team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Je krijgt de kans om continu bij te scholen en het  verder ontwikkelen van de eigen competenties.

 

Competitieve verloning op basis van kennis en ervaring aangevuld met een aantal extra legale voordelen. Een detachering uit het onderwijs is mogelijk mits het aantonen van voldoende praktijkervaring.

 

HOE SOLLICITEREN?

 

Stuur je CV en  motivatiebrief t.a.v.  Vincent Mispelaere, Algemeen Directeur PlastIQ

Vincent.mispelaere@plastIQ.be

Meer info: www.plastIQ.be

MEER NIEUWSBERICHTEN

Het is algemeen geweten dat de kunststofsector heel wat openstaande vacatures heeft voor operatoren. Wist u ook dat PlastIQ rechtstreeks bijdraagt...

POPULAIR

GET SOCIAL

Get in touch with plastics