plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

Vacature instructeur Limburg

18/02/2020

FUNCTIE

Als instructeur geef je opleidingen en workshops (theorie en praktijk) aan medewerkers van kunststofverwerkende bedrijven, werkzoekenden en studenten uit het TSO en BSO. Je denkt eveneens actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en de ontwikkeling van cursusmateriaal. Samen met de coördinator run je het gloednieuwe Training Lab kunststoffen in de T2-campus te Genk en behaal je de vooropgestelde doelstellingen. Als jobcoach begeleid je de cursisten voor, tijdens en na het traject. Je vervult de nodige administratieve taken en werkt mee aan de rekrutering via infosessies en workshops. Opleidingen op locatie (Herentals) en stagebezoeken behoren eveneens tot je takenpakket.

PROFIEL

• Je hebt een hogere opleiding genoten in een mechanische of chemische richting en/of beschikt over ervaring in de productie van een kunststofverwerkend bedrijf.

• Je bent een allrounder en hebt een grondige algemene kennis van kunststoffen en kunststoffenverwerking (spuitgieten, extrusie, thermovormen)

• Je bent administratief onderlegd en kan werken met de courante software pakketten

• Je bent empathisch en sociaal voelend en kan een groep begeleiden in de zoektocht naar werk. • Een pedagogische en didactische achtergrond is een pluspunt

• Perfect Nederlandstalig.

• Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

 

AANBOD

Je bent voltijds tewerkgesteld op de gloednieuwe T2-campus in Genk en kan gebruik maken van de nieuwste kunststofverwerkende machines. Je komt terecht in een klein zelfsturend team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Je krijgt de kans om continu bij te scholen en het verder ontwikkelen van de eigen competenties. Competitieve verloning op basis van kennis en ervaring aangevuld met een aantal extra legale voordelen en een flexibel werkregime. Een detachering uit het onderwijs is mogelijk mits het aantonen van voldoende praktijkervaring.

HOE SOLLICITEREN?

Stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Vincent Mispelaere, Algemeen Directeur PlastIQ Vincent.mispelaere@plastIQ.be Meer info: www.plastIQ.be

MEER NIEUWSBERICHTEN

Naast mobiliteit en de hoge loonkosten heeft onze arbeidsmarkt sinds kort een nieuwe uitdaging! De “war for talent”

POPULAIR

GET SOCIAL

Get in touch with plastics