plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

Vacature Management assistant

02/07/2021

Beschrijving

Als polyvalent management assistant ondersteun je het management bij de organisatie en de algemene werking van de vzw. Je staat in voor de logistieke coördinatie van de opleidingstrajecten en zet de administratieve processen op punt. Je maakt overzichtelijke verslagen, presentaties en rapporten van de diverse projectresultaten. In samenwerking met onze communicatiepartner verzorg je de PR en communicatie van de vzw (folders, nieuwsbrieven, website, social media). Dankzij je organisatorische kwaliteiten fungeer je als sparringpartner en verlengstuk van de directie. Op termijn ben je inzetbaar als projectverantwoordelijke en aanspreekpunt voor partners. Kortom, een uitdagend en divers takenpakket met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

Je profiel

- Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor of Master in business of office Management, Vertaler-Tolk, HR, Communicatie, onderwijs of gelijkwaardig. - Je hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring in een vergelijkbare functie.

- Je bent communicatief in woord en tekst.

- Je hebt uitstekende ICT vaardigheden in de courante software pakketten. Nieuwe software systemen zoals teamleader krijg je moeiteloos onder de knie.

- Je bent organisatorisch sterk en bewaart steeds het overzicht. Trefwoorden Flexibel, loyaal, humor, sociaal, punctueel, zelfstandig, creatief, initiatief, samenwerken, mobiel, ondernemen, stressbestendig, leergierig, communicatief, lef

 

Aanbod

Werken bij PlastIQ biedt jou de mogelijkheid tot zelfstandig werken maar ook in teamverband. We zijn hands-on en pakken ook moeilijke zaken met humor aan. We stimuleren elkaar waardoor we je op een positieve manier het beste uit jezelf laten halen. Als je staat voor wie je bent, krijg je de ruimte voor initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de opdrachten en projecten van de organisatie door het volgen van diverse trainingen en cursussen. vanzelfsprekend bieden we een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring aangevuld met extra legale voordelen. Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken ik jou! Solliciteer via een CV en uitgebreide motivatie en je krijgt spoedig een reactie op je sollicitatie. vincent.mispelaere@plastiq.be Directeur PlastIQ

MEER NIEUWSBERICHTEN

De afgelopen week zijn de KIEM'ers in West-Vlaanderen op bedrijfsbezoek geweest.  

POPULAIR

GET SOCIAL

Get in touch with plastics