plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

Technoboost

07/03/2018

17 mei 2018 - Kortrijk XPO

 

PlastIQ is partner van Technoboost en  zet in op de unieke troeven van mechanica-elektriciteit en wil techniek in West-Vlaanderen maximaal promoten. Via een groot techniekevent wil technoboost de industriële sector en het studiegebied mechanica-elektriciteit in het bijzonder onder de aandacht brengen.

 

WAAROM ALS BEDRIJF DEELNEMEN?

Door middel van het ambassadeurschap slaan industrie en onderwijs de handen in elkaar, inspireren we elkaar en de buitenwereld.

 

  • Uw bedrijf krijgt naamsbekendheid bij het grote publiek.
  • Tijdens het event kan u contacten leggen met het onderwijs in functie van eindwerken, stages en vakantiejobs (afstudeerrichtingen TSO-BSO)
  • Uw bedrijf krijgt toegang tot potentiële werknemers, waarbij u zich als aantrekkelijke werkgever kan profileren. Het is voor leerlingen eenvoudig om uw bedrijf te benaderen voor een stage of werkplaats.
  • U kan uw knelpuntprofielen & vacatures in de kijker zetten.
  • Uw bedrijf neemt een maatschappelijke taak op zich in eigen regio.

 

HOE KAN JE ALS BEDRIJF DEELNEMEN?

Je kan als kunststofverwerkend bedrijf gratis deelnemen!

 

  1. Als individuele standhouder: je zorgt als bedrijf zelf voor de invulling en aankleding van je stand en voorziet als bedrijf zelf een workshop.
  2. In het sectordorp van PlastIQ: wij voorzien de nodige workshops rond kunststoffen en je krijgt een forum om jongeren uit de afstudeerrichtingen te ontmoeten.

 

WANNEER & WAAR

Donderdag 17 mei 2018  -  Kortrijk XPO

 

INTERESSE?

Neem dan vrijblijvend contact op met vincent.mispelaere@plastIQ.be 

 

 

MEER NIEUWSBERICHTEN

Vacature Freelance Instructeur (Kortrijk) bedrijfsdetails Plastiq is de sectororganisatie van en voor de Vlaamse kunststofverwerkende bedrijven en...

POPULAIR

GET SOCIAL

Get in touch with plastics