plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

20 OPERATOREN in opleiding!

18/10/2017

Het is algemeen geweten dat de kunststofsector heel wat openstaande vacatures heeft voor operatoren. Wist u ook dat PlastIQ rechtstreeks bijdraagt tot het invullen van deze vacatures? Via het KIEM project (kunststof is een missie) leiden we momenteel 20 gemotiveerde werkzoekenden op in onze opleidingscentra.

 

Zij hebben onze testen met glans doorstaan en konden ons overtuigen van hun motivatie om aan de slag te gaan als operator in de boeiende kunststofsector. De operatoren in wording volgen een 6 weekse basisopleiding in de verschillende kunststofverwerkingstechnieken aangevuld met een basisopleiding elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica en BA4. Bovendien behalen ze een heftruck- en een rolbrugattest.

Via werkplekleren, in de vorm van een stage van 4 weken, worden ze gekoppeld aan bedrijven met openstaande vacatures. Alle cursisten in Oost-Vlaanderen hebben reeds een stageplaats gevonden.

 

Voor de cursisten uit West-Vlaanderen en Limburg zijn we momenteel nog op zoek naar een geschikte leerwerkplaats.

 

Heeft uw bedrijf interesse om één van onze cursisten op te leiden/te werk te stellen of hebt u interesse in een samenwerking?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met marieke.veryser@plastiq.be.

MEER NIEUWSBERICHTEN

In maart en april starten 3 volwaardige opleidingstrajecten in West- en Oost-Vlaanderen en Limburg.  Mis deze kans als werkzoekende of bedrijf dus...

POPULAIR

GET SOCIAL

Get in touch with plastics