plastiq logo
plastiq logo
plastiq logo

Vind een job dankzij KIEM

Op zoek naar een job, maar mis je het juiste diploma, opleiding of werkervaring?  Technisch aangelegd en bereid om bij te leren? Dan is KIEM voor jou dé weg naar een nieuwe job. 

 

KIEM is de afkorting voor Kunststof Is Een Missie. KIEM is een project met als doel werkzoekenden aan een job te helpen als operator innovatieve kunststofmaterialen. Om de begeleiding en ondersteuning in goede banen te leiden slaan PlastIQ en VDAB de handen in elkaar. En met succes!

 

Op korte tijd leer je ontzettend veel bij. We dompelen je onder in de wereld van de kunststof. Een wereld die voor velen onbekend terrein is maar heel wat uitdagingen biedt. Wist je bijvoorbeeld dat de tennisrackets van Roger Federer gemaakt zijn uit kunststof? Of het werptentje dat je gebruikte op Rock Werchter bestaat uit kunststof?

 

Uiteraard sta je niet alleen aan de start van dit ongelooflijk boeiende verhaal. Samen met andere KIEM’ers en met de ondersteuning van PlastIQ, VDAB en de deelnemende bedrijven krijg je de optimale ondersteuning.

 

Een wereld die voor velen onbekend terrein is maar heel wat uitdagingen biedt.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWTJES?

Info@plastiq.be

West en Oost-Vlaanderen Aaron M: 0492 39 25 63 

Antwerpen en Limburg Nathalie: M:  0487 27 81 17

Het kiem-traject

Bij de start van het opleidingstraject steken de KIEM’ers onmiddellijk de handen uit de mouwen. Amper 10% theorie en maar liefst 90% praktijk! Samen werken we aan kennis over kunststoftechnieken en technische vaardigheden.  Als KIEM’er krijg je bovendien de kans om enkele attesten te behalen. Denk maar aan een attest BA4, heftruck of rolbrug.

 

Met een rugzak vol kennis en kunde, trekken jullie als KIEM’ers vervolgens naar geïnteresseerde ondernemingen. Ook bij het solliciteren staan we jou bij. Met succes gesolliciteerd? Dan kan het tweede deel van het opleidingstraject van start: het werkplekleren. Binnen de onderneming valt nog heel wat te ontdekken. Een KIEM-coach begeleidt je tot het einde. Wie weet wacht daar een vast contract!

Wil je meer weten over Kunststof is een Missie?

Kijk eens op www.kunststofiseenmissie.be. Daar zie je getuigenissen van andere KIEM’ers. Hun enthousiasme is groot. Waar wacht je nog op? Neem contact met Marieke. Wedden dat je het jou niet beklaagt?

Get in touch with
Aaron Demortier

Jobcoach (West- en Oost-Vlaanderen)

M +32 (0) 492 39 25 63

aaron.demortier@plastiq.be